Update: 'PSV en Vitesse zijn eruit; contractbesprekingen in volle gang'

Update: 'PSV en Vitesse zijn eruit; contractbesprekingen in volle gang'

03-07-2017 20:18
63

Vitesse rekent erop dat het zich op korte termijn kan versterken met Remko Pasveer. De reservedoelman van PSV is door de club de aangewezen persoon om Eloy Room op te volgen. De club lijkt alvast een voorschot te willen nemen op een eventueel vertrek van de doelman. 

Dat meldt De Telegraaf. Room heeft nog een contract tot medio 2018 en als Vitesse iets aan hem wil verdienen, moet hij deze zomer worden verkocht. Room is momenteel op Curaçao waar hij zich met de nationale ploeg voorbereidt op deelname aan de Gold Cup, het landentoernooi van Noord- en Midden-Amerika.

Wedden

Meer odds

De 33-jarige Pasveer heeft er genoeg van om op de bank te zitten bij PSV. Hij is al drie jaar lang tweede keus achter Jeroen Zoet. Zijn contract loopt nog één jaar door, waardoor Vitesse met een afkoopsom over de brug moet komen. Naast Vitesse staat Pasveer er goed op bij meerdere Eredivisie-clubs, maar de Arnhemmers hebben de beste papieren.

Update 12:10: PSV laat weten dat Remko Pasveer er niet bij is op de eerste training. 'Hij heeft van ons de ruimte gekregen om met Vitesse te onderhandelen', aldus een zegsman van de club maandag. 

Update 20.18: Pasveer koerst af op een transfer naar Arnhem. Het Eindhovens Dagblad meldt maandagavond dat PSV en Vitesse een akkoord hebben bereikt over de doelman. Nu is het aan Pasveer om het eens te worden met de bekerwinnaar.