Engelse frustraties lopen op door Martins Indi: We zitten in een impasse

Engelse frustraties lopen op door Martins Indi: "We zitten in een impasse"

06-07-2017 18:24
7

Stoke City wil niets liever dan zich versterken met Bruno Martins Indi. De Oranje-international, die afgelopen seizoen door de Premier League-club werd gehuurd van FC Porto, zit echter nog steeds in Portugal.

Martins Indi meldde zich deze week voor de eerste training van het seizoen bij Porto, waar hij in principe mag vertrekken. Omdat Stoke City tevreden over hem is, leek de optelsom snel gemaakt. Anderhalve maand na afloop van het seizoen is de BMI-deal echter nog altijd niet rond.

Het leidt tot frustraties bij Stoke-manager Mark Hughes. "We willen Bruno graag terughalen, dat lijkt me duidelijk", reageert Hughes in een artikel op de clubsite met de kop 'Martins Indi chase frustrating Hughes'. De oud-Feyenoorder moet naar verluidt acht miljoen euro kosten.

"Martins Indi wil zelf ook terugkeren, maar we zitten min of meer in een impasse met zijn club (Porto, red.). Alle voorwaarden moeten goed zijn om een akkoord te bereiken, maar door wat voor reden dan ook is dat nog niet gelukt. Dat is frustrerend", besluit Hughes.