Ik heb getwijfeld om Feyenoord te verlaten, maar Strootman heeft me overtuigd

"Ik heb getwijfeld om Feyenoord te verlaten, maar Strootman heeft me overtuigd"

09-07-2017 13:03
15

Kevin Strootman heeft een doorslaggevende rol gespeeld in de transfer van Rick Karsdorp naar AS Roma. Dat claimt de 22-jarige rechtsback zondag bij zijn presentatie.

"De aanwezigheid van Strootman is heel belangrijk voor mij", aldus Karsdorp in het Stadio Olimpico. "Hij heeft me echt geadviseerd om naar Roma te komen. Het was geen makkelijke beslissing, omdat ik getwijfeld heb om Feyenoord te verlaten. Maar Strootman heeft me overtuigd."

Wedden

Meer odds

Roma betaalde vorige week veertien miljoen euro exclusief bonussen voor Karsdorp, die meteen een kijkoperatie aan zijn knie onderging. Hij staat vier weken buitenspel, waardoor de seizoenstart in de Serie A mogelijk te vroeg komt.

"Ik heb heel veel zin om weer te starten, omdat de vakantie voor mijn gevoel te lang heeft geduurd. Ik hoop dat het probleem binnen drie of vier weken opgelost is. Ik wil het vertrouwen van Roma terugbetalen en mezelf bewijzen", aldus Karsdorp. "Op dit moment zie ik mezelf nog als een kleine speler, dus jullie moeten geen excessieve verwachtingen hebben van mij."