Koeman kondigt nog één of twee Everton-transfers aan: We zijn er dichtbij

Koeman kondigt nog één of twee Everton-transfers aan: "We zijn er dichtbij"

13-07-2017 20:46
6

Everton is na de komst van onder meer Davy Klaassen, Wayne Rooney en Michael Keane nog niet klaar op de transfermarkt. Dat stelt Ronald Koeman na de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Everton investeerde deze zomer al fors in nieuwe spelers. Drie van de zes versterkingen maakten donderdag hun officieuze debuut tegen Gor Mahia in Tanzania (1-2 zege): Klaassen, Rooney en Keane. "We zijn er dichtbij", zegt Koeman op het rondkomen van zijn selectie tegen de Liverpool Echo.

"We hebben heel goede zaken gedaan met nieuwe spelers, die ons team sterker en competitiever maken", vervolgt de Everton-manager. "Ik verwacht misschien nog één of twee versterkingen. Het is belangrijk om de spelers die we willen al binnen te hebben voordat het seizoen begint."

Op de nominatie om naar Everton te verkassen staan op dit moment Gylfi Sigurdsson (Swansea City), Olivier Giroud (Arsenal) en Cuco Martina (Southampton). Het is onduidelijk of Ross Barkley nog lang bij Everton blijft. HIj weigert zijn contract te verlengen. Koeman: "Op dit moment is het een onduidelijke situatie. Hij is niet fit, daarom is hij niet meegereisd."