Neymar verslaat Manchester United; PSG en Juventus zorgen voor spektakel

Neymar verslaat Manchester United; PSG en Juventus zorgen voor spektakel

27-07-2017 07:34
10

FC Barcelona heeft op Amerikaans grondgebied ook weten te winnen van Manchester United. De formatie van Ernesto Valverde heeft de 1-0 zege op de ploeg van José Mourinho te danken aan Neymar, die hevig gelinkt wordt aan Paris Saint-Germain. De Franse topclub verloor van Juventus.

Neymar scoorde afgelopen weekend ook al twee keer tegen Juventus. United begon het duel fel en scherp, maar Barcelona, met Jasper Cillessen in de goal, nam al snel de controle over. Na enkele reddingen van de Oranje-goalie schoot Neymar beheerst raak door niet goed verdedigen van Antonio Valencia.

Wedden

Meer odds

Zowel Valverde als Mourinho wisselde in de rust flink (tien keer en vijf keer), maar de cijfers op het scorebord bleven staan. United had meerdere kansen op de gelijkmaker en Barcelona had het duel in het slot moeten gooien. In korte tijd zijn de Catalanen opnieuw te sterk voor een topteam. Daar waar eerder met 1-2 werd gewonnen van Juventus, wordt nu ook United nipt met 1-0 verslagen.

Paris Saint-Germain - Juventus
In een aantrekkelijke wedstrijd heeft Juventus het gewonnen van Paris Saint-Germain. Beide ploegen maakten er een heerlijke wedstrijd van die door de Italianen met 2-3 werd gewonnen. Spits Gonzalo Higuaín zette zijn ploeg net voor de theepauze op 0-1 met een feilloos schot.

PSG kwam via Gonçalo Guedes op gelijke hoogte, maar namens Juventus zorgde Claudio Marchisio voor het grote hoogtepunt van de wedstrijd. Zijn 1-2 was er een om in te lijsten. Javier Pastore maakte gelijk, maar Marchisio benutte vlak voor tijd nog een strafschop, waardoor de volle winst gepakt werd.