'Milan doet navraag over Ronaldo: 200 miljoen en 150 miljoen maakt 350 miljoen'

'Milan doet navraag over Ronaldo: 200 miljoen en 150 miljoen maakt 350 miljoen'

28-07-2017 10:27
17

Cristiano Ronaldo blijft Real Madrid na een onrustige zomer trouw, maar als hij zich bedenkt kan hij terecht bij AC Milan. De Italiaanse grootmacht heeft bij zaakwaarnemer Jorge Mendes navraag gedaan over zijn situatie.

Dat meldt Sky Sport Italia vrijdag. Een Milan-delegatie met de directeurs Marco Fassone en Massimiliano Mirabelli zat deze week om tafel met Mendes om de beschikbaarheid van een groot aantal cliënten te bespreken. Het ging over Renato Sanches (Bayern München), Anwar El Ghazi (OSC Lille), maar ook Real Madrid-ster Ronaldo.

Milan blijkt de situatie van Ronaldo in Madrid met bovengemiddelde interesse te volgen. Op verzoek van de kooplustige Italianen heeft Mendes prijsgegeven wat de 32-jarige Portugees moet kosten: 350 miljoen euro. Real eist als transfersom 200 miljoen, terwijl de salariskosten en tekengelden van Ronaldo uitkomen op 150 miljoen.

De kans is klein dat Milan op korte termijn in actie gaat komen voor Ronaldo, die heeft aangegeven bij Real Madrid te blijven. In het Estadio Santiago Bernabeu heeft hij een contract tot medio 2021. In de tussentijd blijft Milan naar een extra spits zoeken. Diego Costa (Chelsea) is één van de belangrijkste gegadigden.