Ja, het was echt heel mooi. Feyenoord heeft de beste supporters van Nederland

"Ja, het was echt heel mooi. Feyenoord heeft de beste supporters van Nederland"

29-07-2017 21:32
39

Ridgeciano Haps maakte een goede beurt tegen Real Sociedad en na afloop zorgde dat voor positieve kritieken. De linksback van Feyenoord blijft echter bescheiden.

"Ik hou er niet van om over mezelf te praten, maar het is altijd leuk als iedereen zo positief over je is", zegt Haps in gesprek met FOX Sports. "Ik moet gewoon m'n eigen spel spelen. Dat past bij Feyenoord. Lekker aanvallend en verdedigend, kort op je man. Dat ben ik."

Veel tijd om bij Feyenoord te wennen had Haps niet. "Het ging best snel. Na het tekenen ben ik op trainingskamp gegaan en heb ik kennis gemaakt met de jongens. Een paar jongens kende ik al. Het is een heel leuke hechte groep. Het is een echte familie. Ze hebben me heel goed opgevangen."

Haps denkt dat Feyenoord klaar is voor het duel om de Johan Cruijff Schaal met Vitesse. "We hebben gewonnen van een sterke tegenstander. Ik denk dat iedereen fit is en er klaar voor is", aldus Haps, die zich thuis voelt in De Kuip. "Ja, het was echt heel mooi. Feyenoord heeft de beste supporters van Nederland."