Overmars heeft mededeling voor zaakwaarnemers: Sánchez niet te koop

Overmars heeft mededeling voor zaakwaarnemers: Sánchez niet te koop

12-08-2017 14:12
120

Ajax heeft het bod van Tottenham Hotspur niet alleen afgewezen, maar heeft de Engelse club ook laten weten dat Davinson Sánchez niet te koop is. Dat meldt Voetbal International.

Tottenham meldde zich zaterdag officieel bij Ajax, dat aan het weekblad heeft bevestigd dat het een bod van veertig miljoen euro van tafel heeft geveegd. Sterker, directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft de zaakwaarnemers die namens Spurs de deal wilden kortsluiten verteld dat Sánchez niet te koop is.

Wedden

Meer odds

Dat klinkt stellig, maar het verleden heeft uitgewezen dat dit niet altijd hoeft te betekenen dat de speler dan écht niet te koop is. Tien jaar geleden kwam Ajax met een officiële verklaring dat Wesley Sneijder in Amsterdam zou blijven. Even later vertrok hij naar Real Madrid. En vorig seizoen werd er eenzelfde statement gemaakt met Arek Milik, die kort daarna naar Napoli trok.

Ajax probeert Sánchez ondertussen zo ver te krijgen dat hij zijn handtekening zet onder een sterk verbeterd contract. Dit zou volgens VI niet gaan om het verlengen van de verbintenis, maar een financiële opwaardering. Dat betekent dat de verdediger ook bij een nieuw contract tot medio 2021 vast zou liggen in Amsterdam.