Vernietigend interview Costa: Als ze mij boetes willen geven, doen ze dat maar

Vernietigend interview Costa: "Als ze mij boetes willen geven, doen ze dat maar"

14-08-2017 07:15
17

Chelsea-spits Diego Costa heeft genadeloos uitgehaald naar manager Antonio Conte. De Spaanse spits is persona non grata op Stamford Bridge na een ruzie met Conte en staat maandagochtend met een groot interview in The Daily Mail.

Costa stelt dat hij wordt behandeld als een 'crimineel'. "Ze willen dat ik train met het tweede elftal. Ik heb geen toegang tot de kleedkamer van het eerste team en ik mag geen contact hebben met mijn ploeggenoten." De spits weigert dit echter en verblijft momenteel in Brazilië, tegen de wens van zijn club in. "Ik doe helemaal niets verkeerds. Als ze mij boetes op willen leggen, dan doen ze dat maar. Maar ik vind niet dat ik zo behandeld mag worden na alles wat ik voor de club heb gedaan."

Costa benadrukt dat de aanwezigheid van Conte de enige reden is dat hij weg wil bij Chelsea. "Ik heb nog steeds via WhatsApp-contact met Cesc Fabregas, David Luiz en Willian. Ze zeggen allemaal dat ze mij missen. Maar Conte is geen manager die een hele warme band met zijn spelers heeft. Ik respecteer hem als manager, maar totaal niet als mens. Hij is erg afstandelijk en heeft geen charisma."