ADO werkt mee aan vertrek: 'Voor mijn gevoel geen eerlijke kans gehad'

ADO werkt mee aan vertrek: 'Voor mijn gevoel geen eerlijke kans gehad'

19-08-2017 16:22
16

Dennis van der Heijden vindt dat hij geen eerlijke kans heeft gehad bij ADO Den Haag. De jonge spits kreeg onlangs van zijn werkgever te horen dat hij opnieuw op huurbasis mag vertrekken. Afgelopen seizoen stalde ADO Van der Heijden een paar maanden bij FC Volendam. 

Nu mag de twintigjarige aanvaller het weer bij een andere club proberen. Onder Fons Groenendijk is hij inmiddels derde keuze in de spits. Tijdens de voorbereiding wilde Groenendijk Van der Heijden een kans geven om zich te bewijzen. 

"Maar voor mijn gevoel heb ik niet echt een eerlijke kans gehad", reageert hij in het Algemeen Dagblad.  "Ik heb niet één keer negentig minuten gemaakt en die moet je toch wel krijgen om iets te laten zien."

Wedden

Meer odds

De transfermarkt sluit op 31 augustus en dus heeft Van der Heijden nog minder dan twee weken om een nieuw onderkomen te vinden. "Het moet nu gewoon een voltreffer zijn, zodat ik sterker terug kan komen", zegt hij. "Ik wil nog steeds bij ADO doorbreken." In februari 2016 debuteerde  Van der Heijden met twee goals tijdens een uitduel met Excelsior.