'Liverpool stelt zich eindelijk flexibeler op; Barça hoopt ook nog op Argentijn'

'Liverpool stelt zich eindelijk flexibeler op; Barça hoopt ook nog op Argentijn'

26-08-2017 09:30
22

De komst van Ousmane Dembélé betekent allerminst dat FC Barcelona op zijn lauweren rust. De Catalanen hebben goede hoop dat ook Philippe Coutinho wordt aangetrokken, terwijl zelfs Angel di Maria nog in beeld is.

Volgens Marca is het droomscenario van Barcelona dat zowel Coutinho als Di Maria nog de overstap maakt naar Camp Nou. De Braziliaan geniet echter prioriteit. Liverpool lijkt zich eindelijk wat flexibeler te willen opstellen in de onderhandelingen, mede door de uitdrukkelijke wens van Coutinho zelf om naar Barça te vertrekken.

Wedden

Meer odds

Het goede optreden van Liverpool tegen Hoffenheim in de play-offs van de Champions League heeft het vertrouwen bovendien gesterkt dat Coutinho niet onmisbaar is. The Reds wezen meerdere aanbiedingen tot dusver van de hand, maar een transfersom van in totaal 150 miljoen euro lijkt voldoende om de Engelsen alsnog te overtuigen, aldus Diario Sport.

Het verhaal Di Maria ligt een stuk ingewikkelder. De relatie tussen Barcelona en Paris Saint-Germain is flink beschadigd na de transfer van Neymar. De Parijzenaars liggen daardoor nog dwars, maar de komst van Kylian Mbappé kan ze van gedachten doen veranderen.