Update: Raiola bevestigt gesprek met Nederlands toptalent (14) van Barça

Update: Raiola bevestigt gesprek met Nederlands toptalent (14) van Barça

03-09-2017 18:24
62

In Catalaanse media wordt zondag geschreven over Xavi Simons, het Nederlandse toptalent (14) van FC Barcelona. Mino Raiola heeft hem binnengehaald.

Dat meldt El Mundo Deportivo zondag. Raiola werd zondag gespot bij Ciudad Deportiva del Barça, waar Simons met Cadete B - de O15 van Barça - een vriendschappelijk potje speelde tegen Sant Gabriel.

Na afloop van de wedstrijd sprak de invloedrijke zaakwaarnemer met Xavi Simons en zijn vader Regillio, met als doel de diensten van het Barça-talentje veilig te stellen. Dat is volgens Catalaanse media gelukt, want de drie stapten na hun onderhoud in dezelfde auto.

De veertienjarige Xavi Simons staat te boek als één van de grootste talenten in de opleiding van Barcelona. Nog niet zo lang geleden werd hij 'de toekomstige aanvoerder van Barça' genoemd. Vader Regillio, oud-speler van Fortuna Sittard, NAC Breda, ADO Den Haag en Willem II, vestigde zich na zijn eigen carrière in Spanje.

Update 18.24: Mino Raiola bevestigt zondag dat hij Xavi Simons graag wil vertegenwoordigen. "Xavi is een geweldige speler, is jong en heeft de toekomst. We zijn goede vrienden. Dat ben ik met al mijn spelers", loopt de zaakwaarnemer tegenover El Mundo Deportivo alvast vooruit op een overeenkomst.