Real Madrid-icoon blijkt groot fan van Peeters: Wel een mooi verhaal

Real Madrid-icoon blijkt groot fan van Peeters: "Wel een mooi verhaal"

07-09-2017 20:07
14

Mink Peeters, dit seizoen op huurbasis actief bij VVV-Venlo, heeft een speciale band met Guti. Bij zijn club Real Madrid werkte hij nauw samen met het clubicoon. Guti is momenteel trainer in de jeugdopleiding van de kampioen van Spanje. 

"Hij vindt mij een hele goede speler, dat heeft hij heel vaak geuit", aldus Peeters voor de camera van FOX Sports. "Wel een mooi verhaal: hij heeft bij de Youth League zelfs speciaal zijn nummer 14 aan mij gegeven. Daar was ik wel heel gelukkig mee en daar sprak veel vertrouwen uit."

"Of er echt gelijkenissen zijn in het voetbal tussen mij en Guti? Ik hoop het. Dat zou fantastisch zijn. Het is een hele goede trainer en voor mij een belangrijk persoon", vervolgt de huurling van De Koninklijke. 

Peeters noemt zichzelf een 'technische, snelle speler' die goed aan de bal is en veel overzicht heeft. "Vooral aanvallend ben ik goed, verdedigend kan ik nog wel wat stappen maken. Daar ga ik ook aan werken bij de club en met de trainers. Dan hoop ik dat ik uiteindelijk nog een betere speler kan worden", besluit de linksbuiten.