Barça wilde steunpilaar wegkapen bij Real Madrid: Gesprekken en aanbiedingen

Barça wilde steunpilaar wegkapen bij Real Madrid: "Gesprekken en aanbiedingen"

15-09-2017 17:29
15

FC Barcelona heeft en serieuze poging gewaagd om Real Madrid-middenvelder Isco over te nemen van de aartsrivaal. Dit onthulde de middenvelder vrijdagmiddag tijdens de persconferentie waarin hij zijn contractverlenging bij De Koninklijke toelichtte.

De onderhandelingen tussen Isco en Real Madrid namen veel tijd in beslag en leken op een gegeven moment zelfs vast te lopen. FC Barcelona wilde hiervan profiteren. "Er zijn gesprekken en aanbiedingen geweest, maar daar heb ik niet eens naar geluisterd. Het altijd mijn doel geweest om hier een vaste kracht te zijn, aangezien Real Madrid altijd al vertrouwen in mij heeft gehad. Zelfs toen ik nog bij Malaga speelde", wordt Isco geciteerd door AS.

Wedden

Meer odds

"Bij Barcelona tekenen? Nooit van mijn leven", vervolgt de 25-jarige middenvelder. "Ik heb hier inderdaad moeilijke momenten gehad, maar dat heeft er alleen maar voor gezorgd dat ik juist van de goede momenten geniet. Ik heb drie keer de Champions League gewonnen met deze club en ik heb de ambitie om nóg meer te winnen."

Lees ook: Wederom contractnieuws uit Madrid: volgende Real-steunpilaar verlengt tot 2022