'Met Botteghin valt een gewaardeerde, belangrijke kracht weg, we gaan hem missen'

'Met Botteghin valt een gewaardeerde, belangrijke kracht weg, we gaan hem missen'

25-09-2017 18:49
4

Steven Berghuis baalt stevig van de lange afwezigheid van Eric Botteghin. Maandagavond werd bekend dat de dertigjarige verdediger zeker tot de winterstop is uitgeschakeld met een kruisbandblessure.

"Met Botteghin valt een gewaardeerde en belangrijke kracht voor ons weg. We gaan hem missen, al telt dat morgen niet", wordt Berghuis door RTV Rijnmond geciteerd op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Napoli. De aanvaller beseft dat Feyenoord geen goede generale kende met de 0-2 nederlaag tegen NAC Breda.

Wedden

Meer odds

"Zaterdag was een tik, maar die hebben we vaker gehad. We moeten ons vermannen, met vertrouwen en de borst vooruit spelen", aldus Berghuis, die bovendien hoopt dat de Rotterdammers geleerd hebben van het treffen met Manchester City. "De les van City is om zeker geen snelle tegengoal te incasseren."

"Ik ben onder de indruk van Napoli, maar angst hebben we niet. Het is pas wedstrijd twee, dus niet allesbeslissend. Maar een resultaat zou wel heel erg welkom zijn", besluit Berghuis.