Memphis krijgt onder uit de zak in Frankrijk: 'Als je dat denkt, heb je het mis'

Memphis krijgt onder uit de zak in Frankrijk: 'Als je dat denkt, heb je het mis'

26-09-2017 08:20
60

Memphis Depay moet méér brengen bij Olympique Lyon. Christophe Dugarry, oud-international en tegenwoordig analist bij RMC Sport, zei dat maandagavond. Memphis kreeg afgelopen weekend geen speeltijd bij Lyon.

"José Mourinho heeft het een beetje met hem geprobeerd, maar dat was een catastrofe. Als je als speler die bij Manchester United is gefaald, denkt dat je makkelijk kan slagen in de Ligue 1, dan heb je het mis", aldus Dugarry over de 23-jarige international van Oranje. 

Er is volgens de voormalig aanvaller iets mis met de instelling en mentaliteit van Memphis. "Waarom speelde hij niet bij Manchester United? Simpelweg omdat hij nu eenmaal tekortkomingen heeft waarmee je het ook niet in Ligue 1 of in de Belgische competitie zou redden..."

Het is niet helemaal duidelijk waarom Memphis afgelopen weekend niet werd opgenomen in de selectie van Lyon. Sommige media schreven dat de trainer van de Franse topclub ontevreden was over de prestaties van de aanvaller. Andere bronnen meldden echter dat Memphis met een lichte blessure kampte. Donderdag komt Lyon in actie tegen Atalanta Bergamo.