'Agüero enkele weken aan de kant bij City door auto-ongeluk in Amsterdam'

'Agüero enkele weken aan de kant bij City door auto-ongeluk in Amsterdam'

29-09-2017 07:08
19

Sergio Agüero is tijdens een bezoekje aan Amsterdam geblesseerd geraakt. De Argentijnse ster van Manchester City heeft door een auto-ongeluk een rib gebroken, melden diverse media. Daardoor moet de Premier League-club het vermoedelijk enkele weken zonder hem doen.

Het nieuws is door Agüero en Manchester City nog niet bevestigd, maar diverse Engelse en Argentijnse media, waaronder Sky Sports en het Argentijnse dagblad Clarín en ESPN, weten zeker dat de aanvaller geblesseerd is geraakt. Aguëro was donderdag aanwezig bij het concert van de Colombiaanse zanger Maluma in AFAS Live. De taxi waarin Aguëro zat is naar verluidt tegen een verkeersmast in Amsterdam Buitenveldert gereden. Volgens berichten heeft de Argentijn een gebroken rib opgelopen en staat hij daardoor enkele weken aan de zijlijn.

Aguëro was na het concert met zijn gezelschap op weg naar Schiphol, maar is door het ongeluk naar het ziekenhuis gebracht. Ook een andere inzittende van de taxi raakte licht gewond. Voorafgaand aan het concert van Maluma plaatste hij een foto, waarin hij de Colombiaanse zanger bedankt voor de uitnodiging. 

 

@maluma . Gracias por la invitación !!

Een bericht gedeeld door Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun) op