'Neymar heeft spijt van stap naar Parijs: nieuw leven en trainer bevallen niet'

'Neymar heeft spijt van stap naar Parijs: nieuw leven en trainer bevallen niet'

30-10-2017 11:16
102

Neymar heeft spijt van zijn keuze om FC Barcelona te verlaten voor Paris-Saint Germain. Dat weet La Porteria te melden. Volgens het Spaanse medium heeft Neymar tegen zijn naasten gezegd dat hij steeds meer spijt krijgt van zijn transfer.

Volgens de bronnen van La Porteria bevalt het leven in Parijs de Braziliaanse superster niet en ook zijn familie en vrienden zijn niet tevreden in Frankrijk. Ook de werkwijze van Paris Saint-Germain trainer Unai Emery valt niet in de smaak bij Neymar. Neymar zou het leven in Spanje missen en daarom valt zijn tijdelijke bezoek aan zijn oude club van zondag ook te verklaren. In Spanje verspreidde het bericht van La Porteria zich als een lopend vuurtje. 

Afgelopen zomer tekende Neymar een contract tot 2022 bij PSG. Door een afkoopsom van 222 miljoen euro werd hij de duurste voetballer ter wereld. Eerder kwamen al geluiden naar buiten dat hij het niet helemaal naar zijn zin zou hebben in de lichtstad. Zo kreeg hij het al aan de stok met teamgenoot Edinson Cavani.