Teksten in media uit verband getrokken: 'Hij zou zeker nadenken over Oranje'

Teksten in media uit verband getrokken: 'Hij zou zeker nadenken over Oranje'

20-11-2017 23:27
11

De teksten van Frank de Boer in Spaanse media zijn verdraaid. Dat zegt zijn broer Ronald. De Boer was vorige week in Spanje voor een evenement en werd gevraagd of hij oren had naar het bondscoachschap.

"Ik ben een trainer die graag op het veld wil staan", zo werd De Boer geciteerd. "Bij nationale teams heb je maar eens in de twee, drie maanden een wedstrijd. Op dit moment past het niet in mijn plannen om bondscoach te worden."

Volgens zijn broer Ronald zijn de teksten uit hun verband getrokken en zou De Boer er wel degelijk over na willen denken om bondscoach te worden. "Het is een beetje anders verwoord hoor. Hij zei dat hij het liefst iedere dag op het veld wil staan, maar er wel zeker over na zou denken. Ze lezen altijd maar één ding of ze pakken maar één ding."

De KNVB moet op zoek naar een opvolger van Dick Advocaat, die na de oefeninterlands tegen Schotland en Roemenië besloten heeft een punt te zetten achter zijn vijfde periode bij het Nederlands elftal. Drie keer was hij bondscoach, twee keer assistent-trainer.

No Poll