Probleem dreigt voor Bayern München: zaakwaarnemer stuurt aan op vertrek

Probleem dreigt voor Bayern München: zaakwaarnemer stuurt aan op vertrek

29-11-2017 19:39
3

Rafinha is bezig aan zijn laatste weken in dienst van Bayern München. In de winterstop gaat de Braziliaanse rechtsback op zoek naar een nieuwe club.

Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Lincoln aan het radiostation Itatiaia. Rafinha komt regelmatig aan spelen toe, maar kan niet blind rekenen op een basisplaats en voelt dat hij na ruim zes seizoenen in München toe is aan een nieuwe uitdaging, aldus zijn zaakwaarnemer.

"Rafinha wil vertrekken", stelt Lincoln. "Dat wil niet zeggen dat zijn relatie met Bayern München is bekoeld. Integendeel, hij is nog steeds heel erg gelukkig en voelt zich topfit. Maar in december gaan we om tafel met de clubleiding om de situatie te bespreken."

Omdat het contract van Rafinha aan het einde van het seizoen afloopt, moet Bayern hem verkopen om nog wat geld te ontvangen. Het is ook mogelijk dat de 32-jarige Braziliaan zijn contract uitdient. Lincoln: "Het wordt geen makkelijk besluit voor alle partijen, ook omdat Bayern geen goede vervanger heeft. Dat kan wel een probleem worden."