LIVE-discussie: Stegeman passeert Gladon; bijzondere mijlpaal Breuer

LIVE-discussie: Stegeman passeert Gladon; bijzondere mijlpaal Breuer

14-12-2017 18:06
4

Heracles Almelo en Sparta trappen donderdag om 18.30 uur af in het Polman Stadion. Voor de Heraclieden lonkt het linkerrijtje, terwijl Sparta de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie.

Bij de Rotterdammers staat Michel Breuer in de basis. De 37-jarige verdediger maakt zich op voor zijn vijfhonderdste wedstrijd in het betaald voetbal. Sparta-trainer Alex Pastoor kan de punten goed gebruiken. Als de bezoekers weten te winnen in Almelo verlaten ze de zeventiende plaats. NAC Breda en FC Twente worden bij een zege gepasseerd.

Wedden

Meer odds

Heracles-coach John Stegeman kan weer een beroep doen op Wout Droste. De verdediger stond sinds 28 oktober aan de kant met een hamstringblessure. Hij vormt een defensie met Roland Baas, Dries Wuytens en Tim Breukers. Dario van den Buijs, Lerin Duarte en Jeff Hardeveld ontbreken wegens blessures. Brahim Darri is ook weer fit, hij begint op de bank.

Vincent Vermeij krijgt de voorkeur boven Paul Gladon, die de afgelopen weken nog in de basis stond. Als Heracles na de zeperd tegen AZ (5-0) wel weet te winnen van Sparta, klimt het ten koste van sc Heerenveen naar de negende plaats.

De opstellingen

Heracles Almelo: Castro; Droste, Wuytens, Baas, Breukers; Niemeijer, Pelupessy, Monteiro; Kuwas, Vermeij, Peterson

Sparta: Kortsmit; Holst, Fischer, Breuer, Floranus; Duarte, Sanusi, Dougall; Proschwitz, Mühren, Goodwin