Contractnieuws bij PEC Zwolle: 'Ik denk dat we er snel uit gaan komen'

Contractnieuws bij PEC Zwolle: 'Ik denk dat we er snel uit gaan komen'

15-12-2017 23:21
18

PEC Zwolle wil het contract van Terell Ondaan verlengen. De nummer vier van de Eredivisie is met de vleugelaanvaller in gesprek over een meerjarige en verbeterde verbintenis.

Dat meldt de Stentor vrijdagavond. "We hadden nauwelijks budget toen we hem haalden en zijn destijds een klein contract voor een jaar overeengekomen", legt technisch directeur Gerard Nijkamp uit. "Nu voeren we gesprekken om dat op te waarderen en om hem voor langere tijd vast te leggen. Die gesprekken verlopen goed en ik denk ook dat we daar op korte termijn uit gaan komen."

Ondaan zegt dat hij verwacht snel zijn handtekening te kunnen zetten, maar met de onderhandelingen bemoeit hij zich niet. Dat doet zijn broer, die zijn zaakwaarnemer is. Ondaan nam bewust genoegen met een klein salaris bij PEC. "Ik was blij dat PEC me de kans gaf. Geld had daarin geen prioriteit. Nu ben ik weer topfit en ik heb twee prachtige kinderen. Ik ben daarom altijd happy, ook omdat ik weet dat er mensen zijn die vechten voor een stukje brood."

No Poll