'Overmars en Van der Sar hopen snel beslissing te nemen over nieuwe trainer'

'Overmars en Van der Sar hopen snel beslissing te nemen over nieuwe trainer'

21-12-2017 16:08
56

De zoektocht naar een opvolger van Marcel Keizer is begonnen. Op dit moment zijn Edwin van der Sar en Marc Overmars bezig een korte- en langetermijnoplossing te vinden.

Dat meldt De Telegraaf. Keizer is net als assistenten Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp op non-actief gesteld door Ajax, dat nu op zoek gaat naar een opvolger. Van der Sar (algemeen directeur) en Overmars (directeur spelersbeleid) buigen zich over dat vraagstuk.

Wedden

Meer odds

De twee zoeken een kortetermijnoplossing, die zondag tegen Willem II leiding geeft aan de ploeg. Ajax hoopt volgens De Telegraaf ook voor de lange termijn snel een knoop door te hakken. Op dit moment lijken assistent-trainer Aron Winter en Jong Ajax-coach Michael Reiziger de meest logische kandidaten voor de interim-functie.

Ajax trad donderdagmiddag naar buiten met het bericht dat Keizer net als Spijkerman en Bergkamp op non-actief is gesteld. In het trio is onvoldoende vertrouwen om het tij te keren. Ajax werd woensdag na penalty's uit de KNVB Beker geknikkerd door FC Twente.