'Sneijder krijgt opmerkelijke uitweg aangeboden: oude club toont interesse'

'Sneijder krijgt opmerkelijke uitweg aangeboden: oude club toont interesse'

26-12-2017 10:55
26

Wesley Sneijder kan mogelijk terugkeren naar Galatasaray. Volgens CNN Türk heeft de nieuwe trainer Fatih Terim zijn oog laten vallen op de 33-jarige Nederlander.

Sneijder verruilde Galatasaray afgelopen zomer voor OGC Nice, nadat hij onder de inmiddels ontslagen Igor Tudor uit de gratie was geraakt in Istanbul. In de Ligue 1 kan de spelmaker vooralsnog echter geen indruk maken. Hij speelde pas vijf competitieduels. Dat is dus ook opgevallen bij Terim, die op zijn beurt niet te spreken is over Younès Belhanda op de nummer tien-positie.

Wedden

Meer odds

Als Sneijder terugkeert bij Cim Bom Bom, ligt er een contract voor anderhalf jaar voor hem klaar, meldt CNN Türk. Tegen Fanatik zei zaakwaarnemer Guido Albers eerder: "Sneijder was erg gelukkig bij Galatasaray en heeft daar mooie successen meegemaakt. Hij is er ongewild vertrokken. Wat betreft een eventuele terugkeer: niemand uit Turkije heeft contact met ons opgenomen."

De 133-voudig Oranje-international ligt tot het einde van het seizoen vast, maar Nice lijkt niet onwelwillend tegenover een tussentijds vertrek te staan. Sneijder werd de afgelopen weken al in verband gebracht met onder meer Los Angeles Galaxy en het Mexicaanse Querétaro.

Lees ookDe Jong mag kicksen uit de kast halen: oud-Ajacied krijgt tweede kans