'Kluivert negeert Engelse en Italiaanse clubs en verbindt toekomst aan Ajax'

'Kluivert negeert Engelse en Italiaanse clubs en verbindt toekomst aan Ajax'

05-01-2018 21:29
83

Ajax hoopt op korte termijn het contract van Justin Kluivert te verlengen, meldt Voetbal International. Directeur spelersbeleid Marc Overmars slaat daarmee mogelijk opnieuw een grote slag, want eerder wist hij al de contracten van talenten Frenkie de Jong en Donny van de Beek te verlengen.

Kluivert moet de volgende speler worden die zich langer aan Ajax verbindt. De achttienjarige buitenspeler maakte vorig seizoen onder Peter Bosz zijn debuut en profiteerde onder Marcel Keizer van de blessures van Amin Younes. VI meldt dat de clubleiding van Ajax in een vergevorderd stadium is om het contract van Kluivert te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt nog anderhalf jaar door. Het is de bedoeling dat daar enkele jaren bijkomen.

Kluivert kon afgelopen zomer de transfer maken naar Tottenham Hotspur, maar vond het nog te vroeg om Amsterdam te verlaten. VI weet dat er nog steeds interesse is uit Engeland en Italië, maar ook nu lijkt de jonge vleugelaanvaller een toekomst in Amsterdam te prefereren boven een buitenlands avontuur.