'PEC wil succesploeg in stand houden en onderhandelt met uitblinkers'

'PEC wil succesploeg in stand houden en onderhandelt met uitblinkers'

16-01-2018 18:13
58

PEC Zwolle wil doorpakken en hoopt de selectie ook na het huidige seizoen bij elkaar te kunnen houden. De club wil in de komende periode het contract van drie spelers verlengen. 

Voetbal International schrijft dat PEC Rick Dekker, Mustafa Saymak en Philippe Sandler een nieuw contract wil laten tekenen. Saymak, uitblinker in de eerste seizoenshelft, beschikt over een aflopend contract bij de nummer vier van de Eredivisie. PEC is er echter veel aan gelegen om de middenvelder niet transfervrij te moeten laten vertrekken komende zomer. De club is met hem in gesprek over een nieuw contract.

Wedden

Meer odds

Naast Dekker wil de club ook Sandler zo snel mogelijk langer binden. De talentvolle centrale verdediger maakt indruk in Zwolle en AZ bracht deze winter een bod uit. PEC weigerde, waardoor de club hoopt dat Sandler zijn in 2019 aflopende contract wil verlengen. 

Na een verrassend succesvolle eerste seizoenshelft staat PEC op de vierde plek in de Eredivisie. Zaterdag hervat de ploeg van John van 't Schip de competitie met een thuiswedstrijd tegen NAC. 

Lees ook: Ligeon tekent tot 2020 en keert terug in Eredivisie: "Hier ben ik heel blij mee"