Cocu heeft transfernieuws: Er is iets gaande, ik hoop dat het lukt

Cocu heeft transfernieuws: "Er is iets gaande, ik hoop dat het lukt"

30-01-2018 14:04
53

Phillip Cocu verwacht dat PSV zich nog gaat roeren op de transfermarkt in de komende dagen. Dat vertelde de oefenmeester op de persconferentie in aanloop naar het bekerduel met Feyenoord.

"Er is iets gaande. We zijn er mee bezig om het af te ronden voor het einde van de transferperiode. Ik hoop dat het lukt", laat Cocu weten. De Eindhovenaren zouden dicht bij de komst zijn van een Zuid-Amerikaanse linksback. Het is de bedoeling dat die aanwinst vòòr het bekerduel met Feyenoord gepresenteerd is.

Cocu voorspelt een pittig bekerduel voor PSV. "Feyenoord verslaan is een opgave. Ze hebben dit jaar veel tegenslagen moeten overwinnen, maar hebben heel veel kwaliteiten in huis", aldus de coach. "Wij willen de beker winnen. Dit is een hele lastige horde, maar ook weer een mooie uitdaging. Wij gaan er vol voor om ons te plaatsen voor de volgende ronde."

Cocu ging ook nog even in op de uitspraken van Gertjan Verbeek. "Ik kijk naar mijn eigen ploeg. Al dat andere, daar kan ik niet zoveel mee. Frustratie, denk ik."