Deal tussen PEC Zwolle en Manchester City: NAC gaat 'm niet worden

Deal tussen PEC Zwolle en Manchester City: "NAC gaat 'm niet worden"

31-01-2018 21:34
11

PEC Zwolle en Manchester City meldden nog niets op hun officiële website, maar Philippe Sandler weet het zeker: hij verkast naar Manchester City en maakt het seizoen af bij PEC Zwolle.

Sandler tekent voor 4,5 jaar bij Manchester City. "Het is rond. Ik ga het seizoen op huurbasis afmaken bij Zwolle, dus mijn hoofd zit nu gewoon bij PEC", legt de twintigjarige Amsterdammer nuchter uit aan de NOS. De interesse van de Engelse grootmacht werd vorige week concreet. "Heel mooi. Ik denk wel dat ik heel rustig ben gebleven. Ik heb niet te veel dingen gelezen. Ik ben heel blij."

Het City-plan met Sandler is nog onbekend. "Het ligt eraan hoe ik het het komende halfjaar ga doen. Het is afwachten. Er zijn geen afspraken over gemaakt", zegt hij. Een mogelijke verhuurperiode bij NAC Breda, dat een samenwerkingsverband heeft met Manchester City, schuift Sandler tegenover FOX Sports terzijde. "Nee, dat gaat 'm niet worden. Ik denk dat Zwolle een betere club is dan NAC. Ik kan altijd terug naar Zwolle, dus NAC gaat 'm niet worden."