Seedorf na nieuwe nederlaag dieper in de penarie: Geen verklaring voor

Seedorf na nieuwe nederlaag dieper in de penarie: "Geen verklaring voor"

18-02-2018 12:00
14

Twee duels, twee nederlagen, nul doelpunten. De start van Clarence Seedorf als trainer van Deportivo La Coruna verloopt zéér teleurstellend. Hij maakt zich inmiddels dan ook serieuze zorgen over de club. 

Zaterdagavond ging Depor met 1-0 onderuit bij concurrent Alavés. Met name na rust speelde de huidige nummer negentien van de ranglijst héél zwak. "Allereerst, er is geen verklaring voor het wegvallen van de intensiteit in de tweede helft. We komen een beetje tekort, maar dat is het verschil tussen winnen en verliezen", vertelde Seedorf na de wedstrijd aan La Vanguardia.

"We begonnen slap aan de tweede helft en dat was voldoende voor Alavés om het initiatief te nemen. Voor rust toonden we genoeg kwaliteit, maar we moeten agressief blijven tot het laatste fluitsignaal."

Depor heeft nog veertien duels om het vege lijf te redden. "Zolang het mogelijk is, blijven we hoop houden. We blijven werken met enthousiasme en we zien de verbeterpunten. Ik denk dat deze ploeg in staat is om goed te reageren." Volgende week speelt Deportivo tegen Espanyol.