Ook 'meneer Koeman' spreekt vertrouwen uit in international: Ik ben superblij

Ook 'meneer Koeman' spreekt vertrouwen uit in international: "Ik ben superblij"

22-03-2018 11:18
16

Ryan Babel is dolblij dat hij ook onder het bewind van Ronald Koeman deel mag uitmaken van het Nederlands elftal. De nieuwe bondscoach nam afscheid van routinier Wesley Sneijder, maar de 31-jarige Babel mocht zich begin deze week wel melden bij Oranje.

Momenteel bereidt hij zich met de selectie voor op oefenduels met Engeland en Portugal. "Ik ben superblij dat de bondscoach mij erbij heeft gehaald", zegt de aanvaller van Besiktas tegen De Telegraaf. Onder Dick Advocaat keerde Babel na een lange afwezigheid terug in het Nederlands elftal. 

Wedden

Meer odds

"Het is een teken van vertrouwen. Hij zal als nieuwe coach kijken welke nu wel en nog niet geselecteerde spelers er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat Nederland weer de ranking krijgt waar het als voetballand hoort. Hij moet er een hechte groep van maken om Oranje weer successen te brengen. Dat ik in beeld ben, is positief. Ik moet het bij Besiktas goed blijven doen, zodat ik het meneer Koeman makkelijk maak en hij me kan blijven selecteren", aldus Babel.

Vrijdagavond speelt Nederland in de Johan Cruijff Arena tegen Engeland (aftrap 20.45 uur).