Fraser terug naar 'eerste vriendin': 'Zo veel 'snorrenfoto's' gekregen haha'

Fraser terug naar 'eerste vriendin': 'Zo veel 'snorrenfoto's' gekregen haha'

30-03-2018 15:54
12

Sparta-trainer Dick Advocaat vindt het een goede zaak dat Henk Fraser hem na de zomer zal opvolgen in Rotterdam. De Kleine Generaal was positief verrast toen hij het nieuws over Fraser hoorde.

"Ik vind het een goede keuze, zonder meer", vertelt Advocaat tijdens de persconferentie van vrijdag. "Henk is een uitstekende trainer. In alle eerlijkheid, ik was verrast toen ik hoorde dat hij voor Sparta koos. Iedereen had toch verwacht dat hij een stap omhoog zou maken. Maar zelfs Henk Fraser kiest dan voor Sparta en dat is alleen maar positief."

Fraser zelf stelt dat zijn keuze voor Sparta, de club waar hij in de jaren '80 zijn trainerscarrière begon, vooral te maken heeft met jeugdsentiment. "Ieder van ons herinnert zich zijn eerste vriendin, Sparta was mijn eerste vriendin", laat hij weten aan RTV Rijnmond. De huidige Vitesse-trainer is door veel mensen herinnerd aan zijn jaren op Het Kasteel, toen hij nog met een matje en een snor rondliep. "Ik heb echt zo veel foto's teruggekregen van die tijd. Meteen weggegooid haha."