'PSG plant transfercoup: Cavani moet plaatsmaken voor Premier League-sensatie'

'PSG plant transfercoup: Cavani moet plaatsmaken voor Premier League-sensatie'

08-04-2018 09:54
13

Paris Saint-Germain wil komende zomer opnieuw een aanvallende  topversterking binnenhalen. De puissant rijke topclub heeft de pijlen gericht op Mohamed Salah, meldt Le10Sport.

PSG zou al contact hebben opgenomen met het management van de 25-jarige Egyptenaar, die een uitzonderlijk seizoen beleefd bij Liverpool. Zelf zou hij hebben aangegeven een transfer naar de Franse hoofdstad wel te zien zitten. Om binnen de regels te blijven van Financial Fair Play, staat PSG open voor een vertrek van Edinson Cavani, die niet goed overweg kan met sterspeler Neymar.

Le10Sport vermoedt dat Mbappé volgend seizoen door moet schuiven naar de spitspositie, terwijl hij dan geflankeerd wordt door Neymar en Salah. Een vertrek van Neymar wordt echter niet helemaal uitgesloten. Hoewel PSG hem absoluut niet kwijt wil, lijkt de Braziliaan niet helemaal te kunnen aarden in Parijs. Real Madrid heeft dan ook belangstelling voor de oud-speler van FC Barcelona.

Salah werd eerder ook in verband gebracht met Real Madrid, maar PSG heeft nu de beste papieren. De rappe aanvaller is bezig aan een ijzersterk seizoen bij Liverpool. In 31 Premier League-duels was hij al goed voor 29 goals en negen assists. Ook in de Champions League scoorde hij al zeven keer.