'Afscheidswedstrijd' tegen eigen club: 'Iedereen weet dat ik van Feyenoord hou'

'Afscheidswedstrijd' tegen eigen club: 'Iedereen weet dat ik van Feyenoord hou'

29-04-2018 11:06
18

Voor Miquel Nelom wacht een bijzondere zondagmiddag. De verdediger van Feyenoord is verhuurd aan Sparta en die twee clubs treffen elkaar zondag in De Kuip. Voor Nelom is het een 'afscheidswedstrijd', aangezien zijn contract bij Feyenoord komende zomer afloopt. 

"Dit is een wedstrijd waar ik al naar heb uitgekeken sinds ik bij Sparta tekende", zegt Nelom op de website van Feyenoord. "Het zal in elk geval voorlopig de laatste keer zijn dat ik in De Kuip speel, dus het voelt een beetje als een afscheidswedstrijd voor mij. Het zal leuk zijn om alle bekenden bij de club weer tegen te komen en nog één keer uit de spelerstunnel te stappen."

Wedden

Meer odds

Feyenoord weet al dat het als nummer vier gaat eindigen, terwijl Sparta in de strijd tegen degradatie elk punt hard nodig heeft. Gevolg: belangenverstrengeling voor 'Feyenoorder' Nelom. "De band die ik heb met Feyenoord staat daar los van. Het gevoel dat ik heb bij de club, zal ik vandaag even moeten uitschakelen. Maar iedereen weet dat Feyenoord ik bij Feyenoord ben opgegroeid en dat het de club is waar ik van hou."

Een week geleden won Feyenoord de KNVB Beker, tot blijdschap van Nelom. "Ik heb natuurlijk voor Feyenoord staan juichen, ik vond het leuk om te zien dat de jongens weer een prijs pakten." Feyenoord - Sparta begint zondag om 14.30 uur.