Opgestapte Van Halst diep geraakt: Wel heel erg op de man gespeeld

Opgestapte Van Halst diep geraakt: "Wel heel erg op de man gespeeld"

01-05-2018 17:13
41

Jan van Halst heeft eerder dit jaar óók al eens serieus overwogen om op te stappen bij FC Twente. Dinsdagmiddag maakte de commercieel directeur van de gedegradeerde club zijn afscheid bekend. 

"Op het moment dat we afscheid namen van Gertjan Verbeek, toen wilde ik me eigenlijk solidair verklaren. Maar dan is de trainer weg en de technisch manager weg en ik weg... Misschien dat er dan nog meer mensen in alle hectiek en chaos weg zouden gaan", blikte Van Halst terug voor de camera van RTV Oost

Wedden

Meer odds

"Dat was niet goed voor de club. Je probeert toch nog om iets van rust te bewaren. Toen heb ik dus de commerciële functie aanvaard. Maar toen hebben we wel met elkaar afgesproken om aan het einde van het seizoen te evalueren."

De kritiek op zijn persoon ging op een bepaald moment te ver, vindt hij. "Ik weet als je ergens medeverantwoordelijk voor bent, dan mag er ook kritiek zijn. Het werd op een gegeven moment wel heel erg op de man gespeeld. Blijkbaar werkt de maatschappij zo. Dat zullen we moeten accepteren."

Lees ook: FC Twente en Van Halst bevestigen vertrek: 'Het doet mij vreselijk veel pijn'