'Liever dit dan in de halve finale van de Champions League. Maar: slecht, klote'

'Liever dit dan in de halve finale van de Champions League. Maar: slecht, klote'

06-05-2018 18:31
12

Hidde Jurjus kon zondagmiddag wel door de grond zakken toen hij aan de basis stond van het eerste ADO-doelpunt. De goalie van Roda JC, gehuurd van PSV, schoot de bal tegen spits Bjorn Johnsen aan, waarna de bal in zijn eigen doel belandde. 

Mentaal is dat loodzwaar, zegt Jurjus na afloop tegen de NOS. "Ik begon heel slecht. Dat is wel lastig. Als het al gebeurt is het klote, maar na drie minuten...dan moet je nog heel lang. Dat was wel even een bittere pil. De eerste paar minuten blijft het wel even hangen. Iedereen die zegt dat ben je zo vergeten, die geloof ik niet."

Wedden

Meer odds

Eerder deze week blunderde Sven Ulreich namens Bayern München tegen Real Madrid. Het vergelijkbare moment kostte Bayern een plek in de Champions League-finale. "In de rust dacht ik eraan, om het te relativeren. Dan heb ik liever dit dan in de halve finale van de Champions League. Maar ja, dit was gewoon slecht, klote, balen. Het kan op een slechter moment, maar in een vol stadion kan je wel door de grond zakken", aldus Jurjus.