'Exclusiefje' uit Italië: zaakwaarnemer Ziyech voert gesprekken met twee topclubs

'Exclusiefje' uit Italië: zaakwaarnemer Ziyech voert gesprekken met twee topclubs

14-05-2018 09:56
100

Mustapha Nakhli, de zaakwaarnemer van Ajacied Hakim Ziyech, zat zondagavond op de tribune bij de Serie A-kraker tussen AS Roma en Juventus. Naar verluidt hebben beide Italiaanse topclubs belangstelling voor Ziyech.

Dat meldt geruchtenmachine Calciomercato maandag 'exclusief'. AS Roma wordt al langere tijd in verband gebracht met de 25-jarige Ziyech, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar het buitenland. Dat ook Juve belangstelling heeft voor de spelmaker, is nieuws. De Oude Dame werd zondagavond voor de zevende keer op rij kampioen van Italië. 

Wedden

Meer odds

Volgens Calciomercato bezocht Nakhli de Italiaanse hoofdstad om met zowel Roma als Juventus te praten over een mogelijke transfer van zijn cliënt. Vòòr zijn tripje naar Stadio Olimpico was Nakhli blijkbaar enkele dagen in Engeland. Ook meerdere ploegen uit de Premier League schijnen belangstelling te hebben voor Ziyech.

Wat de vraagprijs is die Ajax hanteert voor Ziyech, is onbekend. De international van Marokko heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2021.