'Manager-loos Arsenal komt in actie op transfermarkt: 40 miljoen voor Turk'

'Manager-loos Arsenal komt in actie op transfermarkt: 40 miljoen voor Turk'

Gepubliceerd: dinsdag 15 mei 2018 om 15:01di 15-05-2018 om 15:01

Een opvolger voor Arsène Wenger is nog niet aangesteld, maar dat weerhoudt Arsenal er niet van om door te pakken op de transfermarkt. The Telegraph meldt dinsdag dat de topclub uit Noord-Londen druk bezig is met de komst van Caglar Soyuncu. 

Soyuncu is een 21-jarige verdediger van SC Freiburg. Eerder dit jaar werd de international van Turkije ook al gelinkt aan Manchester City en Chelsa. The Gunners willen nu werk maken van de komst van Soyuncu, die volgens The Telegraph zo'n 40 miljoen euro moet kosten. 

Hoewel hoofdscout Sven Mislintat zéér gecharmeerd is van de verdediger, lijkt het logisch dat de transfer níet wordt afgerond voordat de nieuwe manager van Arsenal zijn goedkeuring heeft verleend. Mikel Arteta is volgens Engelse media momenteel dé topkandidaat. De voormalig middenvelder is nu nog assistent-manager van Pep Guardiola bij Manchester City. 

Ook Julian Nagelsmann werd genoemd als mogelijk opvolger van Wenger. Hoffenheim weigert de Duitse oefenmeester echter te laten gaan. 

Plaats een reactie

Topdrie +3330
dinsdag 15 mei 2018 om 15:20
Welcome to Arsenal Kadioglu :P
Vind ik leuk
Vato75 +2218
dinsdag 15 mei 2018 om 15:22
Ze hadden toch die minslat gehaald als scout nou komen ze weer met niet spelers
Vind ik leuk
Midden-Noord +93653
dinsdag 15 mei 2018 om 15:25
Nagelsmann zou wel de ideale vervanger zijn van Wenger. Als Julian de spelers ervoor heeft dan kan hij zijn ploeg prima aanvallend en verzorgd laten voetballen. Prima trainer!

Caglar Soyuncu: Doet het super goed maar ik zie nog niet wat de topclubs zien. Hij is wel goed maar voor de top is hij ''denk ik'' nog niet goed genoeg. En 40 miljoen is aan de hoge kant anderzijds is het voetbal aan het veranderen. Dubbel!
Vind ik leuk
dinsdag 15 mei 2018 om 17:59
Typisch Arsenal...alle grootmachten (Man City, United, Tottenham en Chelsea) halen spelers die een toegevoegde waarde hebben en Arsenal gooit 40 miljoen in de sloot voor een Turkje wat nog niets heeft bewezen. Voor 40 miljoen moet er toch wel iets leuks te koop zijn wat naam heeft?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws