Brands: 'Vraag het maar aan mijn secretaresses, heb nog geen tijd voor Everton'

Brands: 'Vraag het maar aan mijn secretaresses, heb nog geen tijd voor Everton'

18-05-2018 19:23
34

Marcel Brands is vanaf 1 juni de nieuwe 'Director of Football' van Everton. De komende twee weken kan de technisch manager dus nog zaken doen voor PSV.

"Vraag het maar aan mijn secretaresses, de komende weken heb ik nog helemaal geen tijd voor Everton", zegt Brands tegen De Telegraaf. "We weten wat we als PSV zijnde willen en van plan zijn. Natuurlijk kom je onderweg weleens op een kruispunt en kan je dan links- of rechtsaf. Na 1 juni zullen anderen die keuze moeten maken."

Brands neemt met een brok in zijn keel afscheid van PSV. "De mensen hier hebben mijn openhartigheid nooit beschaamd. Daar moet je in de voetballerij heel zuinig op zijn. Samen met mijn collega's hebben we de supporters hier trots gemaakt. Dat hopen we bij Everton ook te bereiken."

Een voorschot op eventuele aankopen bij The Toffees neemt Brands nog niet. "Man, ik heb hier nog zoveel op mijn bordje. Misschien ben ik te ambitieus, maar ik hoop dat voor 1 juni allemaal af te ronden. En gelukkig zijn bijvoorbeeld Phillip en John nauw aangelijnd."