Büttner dolt: 'Linssen moet aan zijn ritme werken, ik leer het hem wel'

  Büttner dolt: 'Linssen moet aan zijn ritme werken, ik leer het hem wel'

  Vitesse mag onder andere dankzij Alexander Büttner volgend seizoen uitkomen in de tweede voorronde van de Europa League. De 29-jairge verdediger is met een assist belangrijk geweest in de finale van de play-offs tegen FC Utrecht (1-2).

  Bennett van Fessem
  UTRECHT

  "Het was een belangrijke assist op een belangrijk moment van de wedstrijd", vertelde Büttner na afloop van FC Utrecht - Vitesse aan VoetbalPrimeur. "We hebben alles gegeven en wisten dat het niet makkelijk zou worden. Ik kan alleen maar complimenten geven hoe we als team hebben gevochten voor deze overwinning."

  Voorronde Europa League
  Nederlandse ploegen hebben het vaak zwaar tijdens de voorrondewedstrijden in Europa. "Daar moeten we niet naar kijken. We moeten erin geloven dat we het kunnen als team. Als je daar niet in gelooft, dan is het beter dat je niet gaat spelen. We moeten laten zien dat het nu wel kan."

  Linssen leren dansen
  Teamgenoot Bryan Linssen waagde na de zege in Utrecht een dansje. Büttner zag het tafereel met gefronste wenkbrauwen aan. "Linssen moet nog een beetje aan zijn ritme werken, maar dat komt goed. Ik leer het hem wel", aldus de linksback met een lach.

  Daarnaast vertelde Büttner over zijn vakantieplannen. "Ik ga volgende week naar Ibiza. Misschien nog even naar de Ushuaia. Ik ga er lekker van genieten en denk dat iedereen een vakantie heeft verdiend."

  Plaats een reactie

  zondag 20 mei 2018 om 10:00
  Buttner is wel heel sterk terug gekomen na zijn afslanken
  Vind ik leuk
  zondag 20 mei 2018 om 10:05
  Mee eens,heeft er hard voor gewerkt en als hij zich nu vooral met zichzelf bezig gaat houden ipv.met hoe men over hem denkt dan kan hij nog een paar leuke jaren bij Vitesse hebben.
  Vind ik leuk
  Aal +21848
  zondag 20 mei 2018 om 10:32
  Nu hopen dat hij t niet weer verpest in deze vakantie! Hij heeft echt positief verrast de 2e seizoenshelft!
  Vind ik leuk
  zondag 20 mei 2018 om 10:37
  Precies en ik zou zeggen als Angelino niet lukt haal hem dan maar op!!
  Vind ik leuk
  reggie +1640
  zondag 20 mei 2018 om 11:38
  Nee nee en nog eens nee, als die komt ga ik niet meer!
  Vind ik leuk
  zondag 20 mei 2018 om 11:50
  Dat moet jij weten hij heeft zich helemaal verbetert
  Vind ik leuk
  maandag 21 mei 2018 om 20:26
  Van mij mag het, maar ik zou er nog ff over nadenken. Blijft een blind paard met plaat voor de kop
  Vind ik leuk
  HansVites +4804
  zondag 20 mei 2018 om 11:05
  Ik vraag me wel eens af hoe hoog Vitesse had gestaan zonder Fraser, als je sommige thuiswedstrijden terug kijkt zoals Roda thuis die je verliest met 3-0 of Excelsior of VVV dan heb je zo 15 punten misgelopen met dat laffe voetbal van Fraser.
  Vind ik leuk
  Vak-DD +11432
  zondag 20 mei 2018 om 12:01
  Büttner heeft ons een tijdje teleurgesteld maar is prima teruggekomen. Een echt schoffie en dat soort jongens missen we nog wel eens. Hopen dat hij niet te zwaar terugkomt van vakantie :)
  Vind ik leuk
  Jung +122
  zondag 20 mei 2018 om 12:58
  Fraser was een angsthaas... Als je bij Twente uit en Excelsior thuis met 5 verdedigers gaat spelen zet je je eigen ontslag in werking...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws