Ajax-aanwinst kan niet wachten: Een prachtige club waar het nooit saai is

Ajax-aanwinst kan niet wachten: "Een prachtige club waar het nooit saai is"

20-05-2018 07:57
77

Zakaria Labyad heeft een bewogen week achter de rug. De spelmaker van FC Utrecht versierde een droomtransfer van Ajax, viel af voor de WK-selectie van Marokko en nam zaterdagavond afscheid van FC Utrecht met het mislopen van Europees voetbal.

Labyad deed negentig minuten mee in de Galgenwaard, hoewel hij met een lichte blessure kampte én meedeed aan de ramadan. "Ik mocht de hele dag niet eten en we speelden heel laat: ik kan je vertellen dat dit loodzwaar is. We hebben geprobeerd om nog één keer alle kracht en motivatie op te roepen. Helaas was dat niet genoeg", vertelt de spelmaker aan Voetbal Inside.

Hoewel Labyad met een teleurstellend gevoel uit Utrecht vertrekt, wil hij snel de knop omzetten. "Eerst nog lekker op vakantie en dan meld ik me op 19 juni bij Ajax. We hebben belangrijke wedstrijden in de voorronde van de Champions League voor de boeg. De ramadan stopt op 15 juni, dus ik zal uitgerust beginnen." Labyad kan niet wachten tot hij zijn eerste wedstrijd voor Ajax mag spelen. "Een prachtige club waar het nooit saai is. Mooi voetbal, dat me altijd heeft aangesproken."