Update: 'PSV en Heerenveen komen dichterbij elkaar en lijken akkoord te naderen'

Update: 'PSV en Heerenveen komen dichterbij elkaar en lijken akkoord te naderen'

30-05-2018 07:49
43

PSV heeft nog altijd de hoop dat Denzel Dumfries komend seizoen het rood-witte shirt van de landskampioen draagt. Er wordt nog altijd volop onderhandeld met sc Heerenveen, de werkgever van de rechtsback. 

Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag. Inmiddels ligt er een bod van een slordige 5,5 miljoen euro op tafel in Friesland, weet het medium. Een akkoord is nog altijd niet bereikt: in de komende dagen moeten de twee ploegen elkaar zien te vinden, aldus het ED. 

In de afgelopen dagen léék de transfer van Dumfries naar Eindhoven op de klippen te lopen. Technisch manager Marcel Brands liet weten dat Heerenveen te veel geld wilde hebben voor de back. Daardoor leek PSV af te haken. Uiteindelijk gingen de twee eredivisionisten toch weer in gesprek.

De 22-jarige Dumfries maakt er zelf geen geheim van dat hij graag naar de landskampioen wil verkassen. PSV is ondertussen overigens ook druk bezig met de komst van Manchester City-back Angelino.

Update 7:49: Nieuws vanuit Friesland: volgens de Leeuwarder Courant naderen PSV en sc Heerenveen een akkoord over Dumfries. Het verschil tussen vraag en aanbod bedraagt nu nog slechts een paar tonnen en lijkt overbrugbaar. Heerenveen-directeur Gerry Hamstra wil overigens niet op de zaken vooruitlopen. "Op dit moment is er geen nieuws", reageert Hamstra in gesprek met het regionale medium.