'PSV scout 21-jarige doelman: concurrentie van Real Madrid en Club Brugge'

'PSV scout 21-jarige doelman: concurrentie van Real Madrid en Club Brugge'

30-05-2018 23:06
82

PSV oriënteert zich in het buitenland op een opvolger van Jeroen Zoet. Naast het Franse keeperstalent Alban Lafont (Toulouse) staat Karlo Letica (Hajduk Split) op het Eindhovense lijstje.

Dat meldt Slobodna Dalmacija woensdag. PSV is op zoek naar een opvolger van Zoet, die vrijwel zeker gaat vertrekken deze zomer. Eén van de namen op het lijstje is naar het schijnt Letica. De 21-jarige doelman beleefde afgelopen seizoen zijn grote doorbraak bij Hajduk Split, de nummer drie van de Kroatische competitie.

Wedden

Meer odds

Het lijkt erop dat PSV snel moet toeslaan. Hajduk Split wil het minimale contract van Letica, die 2.000 euro per jaar verdient, openbreken en verlengen om hem uit de handen van buitenlandse clubs te houden. Bovendien liegt de concurrentie er niet om: ook Real Madrid en Club Brugge hebben naar verluidt interesse.

Letica is jeugdinternational van Kroatië en wordt in eigen land vergeleken met de Sloveense topkeeper Jan Oblak van Atlético Madrid. Hij meet liefst 2.02 meter en wordt geroemd om zijn meevoetballende kwaliteiten.