'PSV kan komst 'Lozano-opvolger' schudden: clubs uit Italië en Engeland in de rij'

'PSV kan komst 'Lozano-opvolger' schudden: clubs uit Italië en Engeland in de rij'

09-06-2018 22:30
46

De kans is héél klein dat Edmilson Junior Paulo da Silva bij PSV de opvolger wordt van Hirving Lozano. De Waalse krant La Dernière Heure meldt zaterdag dat de Braziliaanse sterspeler van Standard Luik in de belangstelling staat van een hele rits aan clubs uit de Premier League en de Serie A. 

Een maand geleden schreef onder meer het Eindhovens Dagblad dat de 23-jarige Edmilson in Eindhoven in beeld is om deze zomer eventueel in de voetsporen te treden van Lozano. Mocht de topscorer van PSV een goed WK draaien, dan wordt het voor de kampioen van Nederland wellicht onmogelijk om hem te behouden.

PSV lijkt zich te moeten focussen op andere doelwitten, want Edmilson kiest zo goed als zeker voor een transfer naar een Europese topcompetitie. De aanvaller staat in de belangstelling van Fulham, Wolverhampton Wanderers, West Ham United, Sassuolo, Genoa en Fiorentina.

Laatstgenoemde club zat in mei twee keer op de tribune in België om Edmilson te bekijken. De voormalig speler van Sint-Truiden was tijdens de Jupiler Pro League-playoffs de grote uitblinker met zeven treffers in tien optredens.