Altijd en overal op de hoogte van het WK 2018 in Rusland met VoetbalPrimeur

Altijd en overal op de hoogte van het WK 2018 in Rusland met VoetbalPrimeur

Gepubliceerd: donderdag 14 juni 2018 om 12:00do 14-06-2018 om 12:00

Beste VP-user,

Het WK staat op het punt van beginnen! Wie staat er op 15 juli in Moskou met de wereldbeker in handen? Bij VoetbalPrimeur kun je terecht voor álles over het wereldkampioenschap. Dit gaan we doen:

- Nieuws: Uiteraard vind je bij ons al het nieuws rondom het WK. Naast wedstrijdverslagen houden we je op de hoogte van alles wat er speelt rond de nationale ploegen.

Liveblogs: Bij de grote wedstrijden houdt VoetbalPrimeur je van minuut tot minuut op de hoogte via ons bekende liveblog. Ook van de WK-opening en eerste wedstrijd tussen Rusland en Saudi-Arabië mis je helemaal niets.

- WK-blogGedurende het WK struint de VP-redactie het internet af op zoek naar leuke, opvallende berichten op sociale media. Deze verzamelen we in een bericht dat continu wordt ververst.

- Youtube: Via onze YouTube-kanaal presenteren we je het laatste WK-nieuws elke dag ook in beeld. Abonneer je dus snel!

- Programma, uitslagen en standenWelke wedstrijden staan er vandaag op het programma, wat zijn de uitslagen van de dag ervoor en hoe staan de landen ervoor in de groep? Alles is terug te vinden op onze website!

- Uitgebreide statistiekenVan de gespeelde wedstrijden vind je bij ons uitgebreide cijfers terug; voor alle doelpunten, assists en rode en gele kaarten ben je hier aan het juiste adres. Handig voor je WK-pooltje!

- StadionsVia een interactieve kaart kun je informatie vinden over alle twaalf stadions tijdens het WK. Van het kleine Kaliningrad Stadium tot het enorme Olympic Stadium Luzhniki, waar de finale wordt afgewerkt.

We wensen je een fantastisch WK!

Lees meer over: WK 2018

Bekijk het laatste nieuws