'Real Madrid betaalt wéér megabedrag voor Braziliaan: deal van 60 miljoen'

'Real Madrid betaalt wéér megabedrag voor Braziliaan: deal van 60 miljoen'

18-06-2018 11:30
17

Alisson Becker wordt zo goed als zeker de nieuwe doelman van Real Madrid. Een overeenkomst tussen De Koninklijke en AS Roma is in de maak, meldt onder meer sportkrant Marca maandag. 

AS Roma heeft een prijskaartje van circa 70 miljoen euro om de nek van Alisson gehangen. Real bood aanvankelijk 50 miljoen op de nummer één van Brazilië, weet MarcaWaarschijnlijk vinden Roma en Real elkaar ergens in het midden en gaat de Serie A-grootmacht akkoord met 60 miljoen. 

De 25-jarige Alisson werd in 2016 door Roma overgenomen van Internacional. Afgelopen seizoen ontpopte de goalie zich tot één van de beste doelmannen van Italië. Ook onder meer Chelsea, Juventus en Liverpool zijn in verband gebracht met Alisson. Alles wijst er nu op dat de doelman komend seizoen actief is in de Primera Division. Afgelopen week tikte Real ook al 45 miljoen af voor het Braziliaanse toptalent Rodrygo. 

Mogelijk heeft de megadeal tussen Roma en Real ook gevolgen voor de toekomst van Jasper Cillessen. Hij zou hoog op het verlanglijstje van de Giallorossi staan. 

No Poll