Onderhandelingen over Promes: delegatie van Chinese club naar Nederland

Onderhandelingen over Promes: delegatie van Chinese club naar Nederland

Gepubliceerd: dinsdag 19 juni 2018 om 14:55di 19-06-2018 om 14:55

Quincy Promes heeft de optie om Rusland te verlaten voor Azië. Bronnen van VoetbalPrimeur melden dat een niet nader genoemde Chinese club met het management van de Spartak Moskou-aanvaller in onderhandeling is.

Een delegatie is naar Nederland afgereisd voor gesprekken met Sports Entertainment Group (SEG), dat de zaken van Promes behartigt. Zaakwaarnemer Chen Han Wei heeft de leiding over de onderhandelingen en heeft Daniel dos Reis als afgevaardigde naar SEG gestuurd. Mocht de Chinese club er niet in slagen Promes te strikken, heeft het nog twee alternatieven op het oog uit Portugal en Duitsland.

Promes maakte in 2014 de overstap van FC Twente naar Spartak Moskou, dat 11,5 miljoen euro voor hem betaalde. In Moskou staat hij nog tot medio 2021 onder contract. Promes heeft in Rusland een uitstekend seizoen achter de rug. In achtendertig wedstrijden scoorde hij eenentwintig keer en gaf hij tien assists.

Eerder zouden ook Liverpool, Sevilla en Valencia interesse hebben gehad in de Oranje-international, maar zij zouden zijn afgehaakt vanwege de transfersom en salariseisen.

Poll

Zou China een logische stap zijn voor Promes?

(1589 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws