'Clubs azen op Vilhena; Feyenoord bezig met komst van Janmaat'

'Clubs azen op Vilhena; Feyenoord bezig met komst van Janmaat'

Gepubliceerd: maandag 9 juli 2018 om 21:40ma 09-07-2018 om 21:40

Voetbal International-journalist en Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam verwacht dat er nog het een en ander gaat gebeuren bij Feyenoord. Onder meer Tonny Vilhena staat in de belangstelling van een aantal clubs, vertelt hij.

"Er gaan nog wat mutaties in de spelersgroep plaatsvinden", vertelt Krabbendam. "Karim El Ahmadi is al weg. Ik kan me voorstellen dat er voor meer spelers interesse komt. Vilhena staat in de belangstelling van een aantal clubs. Je moet afwachten hoe alles zich verder ontwikkelt. Steven Berghuis heeft een goed seizoen gedraaid. Zo zijn er altijd verrassingen waar je geen rekening mee houdt."

Krabbendam krijgt de vraag of Feyenoord de transferperiode met angst en beven tegemoet moet zien. "Als Nederlandse club kun je hem altijd met angst en beven tegemoet zien. Als er een club uit Engeland of Italië komt die zoveel geld voor Steven Berghuis wil betalen, een van Feyenoords belangrijkste spelers, dan ben je hem gewoon kwijt. Daar is niets aan te doen, dus moet je zorgen dat je je zaken op orde hebt. Feyenoord zal moeten anticiperen op wat er moet gebeuren."

Feyenoord ziet in Jordy Clasie de opvolger van El Ahmadi en ook is de club bezig met Daryl Janmaat. "Daar zijn ze mee bezig. Hij heeft al aangegeven dat hij weg wil uit de Premier League. Hij is daar basisspeler. Watford is ook geen club die zegt: pak 'm maar voor een miljoentje. Dat vereist nog wat onderhandelwerk om die selectie op orde te krijgen."

Poll

Kan Feyenoord meedoen om de titel?

(3776 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws