Drievoudig international nieuwe keeper van Fortuna Sittard: Onder de indruk

Drievoudig international nieuwe keeper van Fortuna Sittard: "Onder de indruk"

10-07-2018 13:14
62

Fortuna Sittard heeft een nieuwe keeper. De 24-jarige Alexei Koselev is dinsdag voor drie jaar vastgelegd, meldt de club van trainer René Eijer (foto) via de officiële kanalen. Vorig seizoen speelde Koselev voor CSM Politehnica Lasi, in Roemenië. 

"In mijn ogen betekent Fortuna Sittard geluk. Ik ben dan ook zeer gelukkig met mijn transfer naar deze prachtige club", zegt de Moldavische sluitpost op de website van zijn nieuwe club.

Wedden

Meer odds

"Ik heb beelden gezien van de fans van Fortuna Sittard en ik ben onder de indruk van de liefde die zij tonen voor de club. Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik onderdeel mag zijn van deze mooie familie. Voor mij is het een droom die uitkomt."

De twee meter lange Koselev stond drie keer onder de lat bij de nationale ploeg van Moldavië. "We hebben Alexei een lange periode intensief bekeken en vanaf de eerste dag ben ik overtuigd van zijn kwaliteiten. Tijdens de eerste ontmoeting zag ik een sterk karakter en daarnaast wilde hij zelf erg graag naar Fortuna Sittard komen", aldus technisch directeur Mustafa Aztopal.