'West Ham heeft beet en verpulvert clubrecord: 40 miljoen euro voor Braziliaan'

'West Ham heeft beet en verpulvert clubrecord: 40 miljoen euro voor Braziliaan'

Gepubliceerd: donderdag 12 juli 2018 om 15:44do 12-07-2018 om 15:44

De kans is groot dat Felipe Anderson de Serie A verruilt voor de Premier League. West Ham United heeft donderdag een akkoord bereikt met zijn club SS Lazio.

Dat meldt Sky Sports. West Ham is al enige tijd bezig met de komst van Anderson, die de afgelopen jaren tot de beste spelers van Lazio behoorde. Inmiddels is een definitieve transfer dichtbij: West Ham heeft volgens Sky een akkoord bereikt met Lazio over een transfersom van ongeveer veertig miljoen euro.

Ook The Daily Mail schrijft dat Anderson hard op weg is naar Londen. De Braziliaanse aanvaller heeft al een Engelse werkvergunning gekregen en wordt waarschijnlijk binnen 24 uur gepresenteerd. Met veertig miljoen euro wordt Anderson de duurste aankoop in de clubhistorie.

Anderson was afgelopen seizoen goed voor vier goals en zeven assists in 21 competitiewedstrijden namens Lazio. Ook in de Europa League was hij drie keer trefzeker. West Ham versterkte zich al met Lukasz Fabianski, Ryan Fredericks, Issa Diop, Jack Wilshere en Andriy Yarmolenko.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws