Jozefzoon gaat transfer maken: 'We hebben een bod op hem geaccepteerd'

Jozefzoon gaat transfer maken: 'We hebben een bod op hem geaccepteerd'

18-07-2018 10:38
14

Florian Jozefzoon (links op de foto) staat op het punt om zijn huidige werkgever Brentford FC de rug toe te keren. The Bees hebben via de officiële kanalen laten weten dat ze een aanbieding op de oud-PSV'er hebben geaccepteerd.

Welke club Jozefzoon over zal nemen, wil de nummer negen van het afgelopen Championship-seizoen niet kwijt. De 27-jarige buitenspeler lijkt echter actief te blijven op het tweede niveau van Engeland: op social media wordt gesuggereerd dat Leeds United met Jozefzoon aan de haal gaat, maar ook Premier League-degradant West Bromwich Albion wordt genoemd. Jozefzoon moet overigens eerst nog een akkoord bereiken met zijn nieuwe club en zijn medische keuring doorstaan, voordat hij definitief zijn koffers kan pakken.

De bij Ajax opgeleide buitenspeler heeft anderhalf seizoen bij Brentford achter de rug, sinds hij in januari 2017 overkwam van PSV. Hierin speelde hij 58 Championship-wedstrijden, waarin hij acht keer tot scoren kwam. In Nederland kwam Jozefzoon, behalve voor Ajax en PSV, uit voor NAC Breda en RKC Waalwijk.